Login
July 7, 2020

O Nama - Zlatara Rapaport Beograd

Belo, žuto i roze zlato sa dijamantima.Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakitZlatno prstenje sa dijamantima , odnosno vereničko prstenje i zlatne burme sa dijamantima izrađuju se u skladu sa najnovijim modnim trendovima u svetu.

Zlatara Rapaport ide u susret onima za koje smisao nakita nije prevashodno u vrednosti zlata i dragog kamenja, već pre svega u dizajnu, koji je izraz njihovog shvatanja estetike. Ta ideja se kao lajt motiv ponavlja i kada je reč o prstenju i burmam,a i kada je reč o ogrlicama, naušnicama i drugom nakitu.

Zlatara Rapaport je na srpskom tržištu zlatnog nakita, odnosno nakita ukrašenog sa dijamantima i dragocenim kamenjem od 2004. godine. Poslovna filozofija Rapaporta bazira se na ideji da kupac za određenu sumu novca dobije zlatan nakit ukrašen dijamantima, odnosno brilijantima i drugim dragocenim kamenjem, što je u krizi odlično ulaganje, ali i ispunjenje ličnih shvatanja mode i dizajna. Rapaport dakle šalje kupcima zlatnog nakita poruku: zašto da za vaš novac kupujete skupu bižuteriju koja ima samo prolaznu, fiktivnu vrednost kada možete za sličan iznos da kupite isto tako moderno dizajniran nakit od zlata sa dijamantima i drugim dragocenim kamenjem, sa sertifikatom o autentičnosti i garancijom!

Zlatara Rapaport Jewelry nastoji da i u Srbiji uspostavi trend, odnosno običajnost vereničkog prstenja, po kome svaki muškarac koji odluči da se veri treba da svojoj verenici dariva prsten sa dijamantima, ili drugim dragim kamanjem, kao simbol ne samo ljubavi već i vere da će ostatak života provesti zajedno. Nije bitno da li je to brilijant od 0,03 karata ili jednog karata, da li košta deset hiljada dinara ili 8 hiljada eura, simbolika je ista, suština je ista – prsten je za ljubav, a dijamant je za zauvek.

 

Zlatara Rapaport Beograd | Dijamanti, Burme, Vereničko prstenje, nakit. Zlatara Rapaport Beograd | Verenicko prstenje od belog, roze i zutog zlata sa dijamantima. Zlatara Rapaport Beograd | Burme sa dijamantima za vase vencanje.

Oni koji nisu u prilici da posete našu Zlataru mogu telefonom ili preko e-maila da poruče verenički prsten.

Prsten će im biti besplatno dostavljen narednog dana brzom poštom. Plaćanje se vrši preko računa Rapaporta ili pouzećem.
Korekcija veličine prstena je besplatna, kada god budete u prilici.